Over ons

Ontstaan

Wij zijn ontstaan midden in de corona periode in 2020, door het stil leggen van van evelementen viel ons andere werk weg en stond ons bedrijf letterlijk stil.

Er ontstonden ideeen en samen met vakmensen uit de industie hebben we Ballonversturen.nl opgezet en samen naar oplossingen gezocht en eigen techniek ontwikkeld voor het goed en betrouwbaar eind product temaken. 

Samenwerking

We hebben samen opgezet; zo is productie van onze ballonnen in handen van echte druk nurds die alles weten van inkten en folies en graag viezen handen krijgen voor het beste resultaat, op onze techniek afdeling hebben juist geen vieze handen de software is zo 'schoon' mogelijk zodat alles snel en soepel verwerkt kan worden.

Hollands glorie!

Alle mensen die voor ons werken hebben een band met Nederland en staat onze productie lokatie in Utrecht.

Herkomst ballonnen

Onze folie ballonnen komen uit Italie bij een van de grootste europessche producenten, we hebben voor hun gekozen omdat we het belangrijk vinden dat onze producten een hoge kwalitiet hebben, ook zijn we op deze manier niet afhankelijk van zee schepen.

Natuur & Mileu

We zijn ons bewust van de impact die onze producten kunnen hebben op de leef omgeving, wij informeren gebruikers dan ook bewust omtegaan met het product.

We hebben voor latex ballonnen al eeen programma om ballonnen te recyclen, we onderzoeken nu ook of dit mogelijk is voor folie ballonnen.

Binnenkort kan je hier meer over vinden op ballonnen.nl/recylen.